Jord’s sponsorpakketten

Stichting Jord onderscheidt verschillende soorten sponsorpakketten die zijn gebaseerd op de hoeveelheid aandacht die wordt geschonken aan zowel ouderen als jongeren. Een Fan van Jord draagt de stichting een warm hart toe en volgt ons waar mogelijk. Een Vriend van Jord heeft nóg meer aandacht voor ons en is er wanneer dat nodig is. Een Partner van Jord staat symbool voor onvoorwaardelijkheid op lange termijn als donateur én ambassadeur. Stichting Jord verdeelt aandacht over heel Nederland. Wil je meer aandacht aan je eigen lokale omgeving schenken? Dat kan! Hoe meer uren je voor Jord kunt creëren, hoe meer wij de aandacht lokaal kunnen inzetten. 

Vanzelfsprekend zijn alle bedragen en samenwerkingstermijnen bespreekbaar, zolang we samen maar het verschil kunnen maken en veel aandacht schenken. Neem contact met ons op.

Fan van Jord

Investeer € 1.000 en schenk daarmee 120 uur

Wat krijg je ervoor terug?

Wat krijg je ervoor terug

  • Je helpt mee aan de bestrijding van eenzaamheid in Nederland.
  • Je helpt jongeren aan een betekenisvolle bijbaan.
  • Je geeft relevante en actuele invulling aan je MVO-beleid.
  • Als Fan houden we je elk kwartaal op de hoogte van de activiteiten van onze jongeren.

Vriend van Jord

Investeer € 2.500 en schenk daarmee 300 uur

Wat krijg je ervoor terug?

Wat krijg je ervoor terug

  • Je helpt mee aan de bestrijding van eenzaamheid (in jouw regio).
  • Je helpt jongeren aan een betekenisvolle bijbaan.
  • Je geeft relevante en actuele invulling aan je MVO-beleid.
  • Als Vriend van Jord ontvang je een mediapakket t.b.v. je website en social media kanalen (logo, foto’s, oprichtingsvideo en kort-en-kant-en-klare copy waarmee je jouw relatie met Jord beschrijft).

Partner van Jord

Als Partner van Jord gaan we samen in gesprek over de mogelijkheden. We bespreken de samenwerking die het best uitpakt voor ons beiden. Dit doen we op basis van EOM.

Wanneer je Partner wordt van Jord, gaan we op zoek naar een gezamenlijke doelstelling. Neem hiervoor gerust contact met ons op.

Wilt u zakelijk sponsoren en gaat uw voorkeur uit naar een éénmalig bijdrage?