Creëer maatschappelijke impact met je bedrijf in jouw eigen regio!

Doe ook mee!

Wil jij met je bedrijf iets betekenen voor jongeren en ouderen in jouw eigen omgeving? Gebruik jouw passie voor ondernemen dan om je in te zetten voor een goed doel. Help ons om lokale jongeren op te leiden en eenzaamheid onder ouderen te bestrijden!

Door je als zakelijke donateur te verbinden aan Stichting Jord zetten we ons samen actief in voor een mooiere en socialere samenleving. Dankzij jouw financiële bijdrage verbinden wij jongeren en ouderen aan elkaar.

Zo stimuleren we de sociaal-maatschappelijke ontwikkeling van jongeren, worden ouderen bezocht en maken we de buurt mooier en socialer.

Wij zijn trots op de jongeren van Jord. Wil jij met jouw bedrijf delen in deze trots? Help ons dan om nog meer jongeren op te leiden – ook bij jou in de buurt!

Plan een afspraak in!

De Jord Talent School

De jongeren van Jord gaan niet zomaar op pad. Voor ze aan de slag gaan, volgen ze een 6-daags trainingsprogramma binnen onze eigen Jord Talent School!

Ons trainingsprogramma is gericht op zelfontwikkeling en het ontdekken en laten groeien van sociale kwaliteiten. Na het afronden van de Jord Talent School zijn de jongeren klaar om 3-6 uur per week betaald aan de slag te gaan bij hen in de buurt.

Zij doen waardevolle werkervaring op in het sociale domein én helpen een kwetsbare groep: eenzame ouderen. Dat is pas betekenisvol!

Stichting Jord Samen aandacht schenken eenzaamheid leukste bijbaan

Deze bedrijven dragen al bij aan de missie van Stichting Jord: