Floortje van der Hammen, Stichting Jord, eenzaamheid, Doorn, Maarn, Zeist, Wijk bij Duurstede

Aandachtschenker Floortje in De Kaap: ‘’Ik ga graag met mensen om.’’

Onlangs had onze aandachtschenker Floortje een leuk interview met De Kaap. Ze vertelde hier meer over haar bijbaan bij Stichting Jord en wat ze hier zo leuk aan vindt. Wij zijn blij met zulke enthousiaste aandachtschenkers als Floortje!

Floortje van der Hammen, Stichting Jord, eenzaamheid, Doorn, Maarn, Zeist, Wijk bij Duurstede
Klik op het artikel om naar de website van De Kaap te gaan.

Een van de redenen wat de jongeren van Stichting Jord echte aandachtschenkers maakt, is de opleiding die zij volgen voordat ze aan de slag gaan. Ze werken hier aan hun sociale en communicatieve vaardigheden, leren meer over motoriek bij ouderen en krijgen een training over afwijkend gedrag.

Jord wil zoveel mogelijk ouderen met een eenzaamheidsgevoel een hart onder de riem steken door ze oprechte aandacht te schenken. Hiervoor moeten jongeren eerst worden opgeleid tot echte aandachtschenkers. Wil jij bijdragen aan de opleiding van onze jongeren? Dit wordt enorm gewaardeerd! Iedere bijdrage brengt ons namelijk dichterbij ons doel: een gevoel van eenzaamheid onder ouderen verlichten door middel van de inzet van enthousiaste jongeren. Doneren kan zowel particulier als zakelijk. Bedankt voor jouw betrokkenheid!

Deel dit artikel

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Toestemming incasso

Door dit formulier te versturen, geef je toestemming aan Stichting Jord (IJskelderlaan 1, 3941 HS Doorn, Incassant ID: NL44ZZZ809116330000) voor het sturen van een incasso-opdracht naar jouw bank om je bijdrage van je rekening af te schrijven. Als je het niet eens bent met deze afschrijving kun je deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen acht weken na afschrijving contact op met je bank (vraag je bank naar de voorwaarden).