Vacatures bij Jord

Kom voor Jord werken

Stichting Jord is opgericht om de sociale cohesie in de maatschappij te vergroten. Dit wil Stichting Jord bereiken door ouderen en jongeren actief met elkaar te verbinden. Door middel van het creëren van betekenisvolle banen voor jongeren van 15 tot 19 jaar.

Om de groei van het aantal jongeren door te zetten, inmiddels zijn al ruim 3.200 jongeren aangemeld bij Stichting Jord én het aantal donateurs te vergroten, zoeken wij een social marketeer.

Dat je alle ins- en outs van alle social media kanalen kent spreekt voor zich. Welke doelgroepen zijn waar en wanneer actief weet je net zo goed als de weg naar huis. Maar jij maakt voor Jord het verschil door te begrijpen wat jongeren bezig houdt én hoe je ze moet aanspreken. Met foto, video, podcasts, clubhouse of ‘gewoon’ op YouTube. Door jouw creativiteit met dat inzicht te combineren ben jij voor ons zeer waardevol, en daarmee ook voor onze doelstelling; het verbinden van jongeren en ouderen om met aandacht de eenzaamheid te lijf te gaan.

Hoe kan jij aan Stichting Jord bijdragen?

Ten eerste, je bent overtuigd van de ‘purpose’ van Jord en je wil die overtuiging graag overbrengen op jongeren, ouderen en donateurs

Ten tweede, doordat jij op de hoogte bent van alle mogelijke social media en hoe je deze kan inzetten, weet jij de weg naar de doelgroepen te vinden.

En ten derde, jij weet precies met welke boodschap en vorm je de doelgroepen daadwerkelijk weet te raken. Met als resultaat dat zij zich aansluiten of doneren bij jord.nl

Wil je meer informatie, neem dan contact op met Erik Brakké