IMG-20210515-WA0009

Eerste jongeren begonnen aan JORD TalentSchool

Aandachtschenker bij Stichting Jord word je niet zomaar – daar moet je iets voor doen! De jongeren van Jord worden daarom gescreend, vragen een VOG op en nemen deel aan de JORD TalentSchool. Na het afronden van de TalentSchool ontvangen ze een certificaat en zijn ze klaar om op pad te gaan.

Een goede voorbereiding is het halve werk. Hierom is de JORD TalentSchool opgericht, om jongeren goed voor te bereiden op het schenken van oprechte aandacht. In dit opleidingsprogramma is er dan ook aandacht voor verschillende punten. Zo krijgen de jongeren een training ‘Motoriek bij ouderen’, verzorgd door Somatic Fysio & Sport. Somatic leert hen ouderen uit een stoel te helpen en te begeleiden bij traplopen. Ook maken ze via psychiater en zorgcoach Hans Rode kennis met dementiedetectie. In het geval van afwijkend gedrag kan een jongere dan op tijd aan de bel trekken.

Vanzelfsprekend is het ook van belang dat de jongeren communicatief en sociaal vaardig zijn. Zo kunnen ze altijd een leuk praatje maken met de ouderen. Dat is natuurlijk niet geheel onbelangrijk als aandachtschenker! De training communicatietechnieken wordt verzorgd door Vendito.

Wil jij een bijdrage leveren aan de opleidingsmogelijkheden via de JORD TalentSchool? Bijvoorbeeld door middel van een financiële bijdrage of het verzorgen van een training of cursus? Neem hiervoor contact met ons op. We bespreken graag de mogelijkheden!

Deel dit artikel

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Toestemming incasso

Door dit formulier te versturen, geef je toestemming aan Stichting Jord (IJskelderlaan 1, 3941 HS Doorn, Incassant ID: NL44ZZZ809116330000) voor het sturen van een incasso-opdracht naar jouw bank om je bijdrage van je rekening af te schrijven. Als je het niet eens bent met deze afschrijving kun je deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen acht weken na afschrijving contact op met je bank (vraag je bank naar de voorwaarden).