Stichting Jord Samen aandacht schenken eenzaamheid Erik Brakké Edgar Nijdam

Een podcast in het teken van Stichting Jord? Jazeker!

Heb je de nieuwe podcast van Edgar Nijman al gehoord? Deze staat in het teken van Stichting Jord en onze voorzitter Erik Brakké. Onlangs is Erik namelijk uitgenodigd om in gesprek te gaan met Edgar voor zijn podcast ‘Tailored Man in Blue, it is you’. De podcast draait het om de persoonlijke verhalen, levenslessen en de boodschap aan de wereld van de gasten van Edgar. De podcasts staan in het teken van de vraag: ”Hoe maak je maatwerk van je leven?”. 

Trotse vriend van Jord

Edgar is een van de relaties van Stichting Jord die zich inzet voor het vergroten van onze naamsbekendheid. Hier zijn we ontzettend blij mee! Wil jij een maatschappelijke bijdrage leveren met je onderneming? Jezelf inzetten voor betekenisvolle bijbanen voor jongeren en tegelijkertijd eenzaamheid onder ouderen verlichten? Wij gaan graag met je in gesprek! Neem gerust contact met ons op.

Beluister de podcast hier: The Tailored Man in Blue. It is you! • A podcast on Anchor

Edgar heeft tevens een blog geschreven naar aanleiding van het gesprek!

Deel dit artikel

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Toestemming incasso

Door dit formulier te versturen, geef je toestemming aan Stichting Jord (IJskelderlaan 1, 3941 HS Doorn, Incassant ID: NL44ZZZ809116330000) voor het sturen van een incasso-opdracht naar jouw bank om je bijdrage van je rekening af te schrijven. Als je het niet eens bent met deze afschrijving kun je deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen acht weken na afschrijving contact op met je bank (vraag je bank naar de voorwaarden).