Het is zover: de Jord Padel Tour Kersteditie 2022!

Stof je kerstmuts af en kom mee padellen voor het goede doel!

Eenzaam zijn tijdens de feestdagen is absoluut geen cadeau. De decembermaand hoort een maand van warmte en verbinding te zijn, voor iedereen. Help Jord daarom eenzaamheid te verlichten, door te verbinden.

Dit doen we tijdens padel, de mooiste sport die er bestaat! Of je nu bij elk potje je tegenstander eruit slaat met een vibora of (nog) geen idee hebt wat een vibora eigenlijk is: sport verbindt.

Je komt met elkaar samen onder een gedeelde noemer: de liefde voor sport als padel. Het verbroedert. 

Kom daarom mee padellen tijdens de Jord Padel Tour Kersteditie 2022! Wie smash jij eruit tijdens de tiebreak? 

Voor slechts € 300 euro* help je Stichting Jord eenzaamheid onder jong én oud te verlichten. Met jouw deelname verbinden wij weer enthousiaste jongeren aan ouderen die wel wat extra gezelschap kunnen gebruiken tijdens deze donkere dagen. In ruil daarvoor heb jij een onwijs leuke avond, inclusief trainen, spelen en een afsluitende (netwerk)borrel. Uiteraard zorgen wij voor de hapjes en drankjes en gaan de inkomsten ten goede aan het doel van Stichting Jord.

Tussen de rondes door kun je bijkomen van je overwinning, andere deelnemers aanmoedigen en een hapje eten. Er is een lopend buffet aanwezig met licht verteerbaar voedsel. Zo ben je op elk moment klaar om jezelf van niemandsland naar de overwinning te spelen.

We kijken ernaar uit om je de 22e te verwelkomen voor een sportief potje padel. Tot dan!

Programma

Op 22 december 2022 gaat het gebeuren. Je bent van harte welkom in Hal22 te Utrecht.

vanaf 15.30 uur  |  Inloop
16.00-17.00 uur  |  Training**
17.00-17.30 uur  |  Welkomstwoord
17.30-22.00 uur  |  Rondes
22.00-23.00 uur  |  Afsluitende borrel

Na aanmelding ontvang je van ons een schema met de rondes waarin jij verwacht wordt om te spelen. Eindelijk die ene collega, vriend of kennis verslaan die jou er keer op keer uit-smasht? 

Zorg er dan voor dat deze zich op tijd aanmeldt; victory is near! Zeker nu jij ruim de tijd hebt om je dropshot te perfectioneren.

Maak er een echte hate-lovegame van!

*Per deelnemer. Geschikt voor spelers vanaf spelersterkte 6, (M/V/X), zakelijke factuur is mogelijk, VOL=VOL!
**Training is optioneel en indien gewenst aan te geven tijdens het inschrijven. Bij de training is ruimte voor 24 spelers.