Op zoek naar de leukste bijbaan? Binnenkort kan je al aan de slag.

Ben jij sociaal vaardig en graag onder de mensen? Ben je spontaan en leg je gemakkelijk contact, ook met ouderen? Dan is werken bij stichting Jord het leukste wat je kunt doen tijdens je middelbare school.

Het is jouw taak om aandacht te schenken aan eenzame ouderen die thuis wonen of in een woonzorgcentrum. Samen met andere jongeren leg je wekelijks bezoekjes af. Niet om mensen te verzorgen, maar puur voor de gezelligheid. Je maakt een praatje, speelt een spelletje of neemt ze mee voor een gezonde wandeling in de buitenlucht. Wij werken in lokale teams, wat voorkomt dat je lang moet reizen. En na ons degelijke opleidingsprogramma ga je altijd goed voorbereid op weg. Met kennis en skills. Met spulletjes en spelletjes.

De jongeren die jou voorgingen, zijn het erover eens dat het hun mooiste en meest dankbare bijbaan is. Waarom wachten met inschrijven? Sluit je aan en ga aan de slag!

Stichting Jord is een landelijk dekkende organisatie in oprichting. Op 1 april 2021 geven we de aftrap in de provincie Utrecht. Daarna breiden we ons netwerk uit over de rest van Nederland.

Bezoek regelmatig onze website om te weten wanneer Jord in jouw regio van start gaat.

Een assessment maakt onderdeel uit van de sollicitatie procedure.

Kom naar ons kennismakingsmoment!

Op zaterdag 29 mei vindt het volgende kennismakingmoment plaats. Ben jij tussen de 15 en 19 jaar oud en zie jij jezelf al een wandeling makenĀ of gezellig een spelletje spelen met een oudere?

Meld je dan nu aan!