Jongeren schenken aandacht

Al eens gehoord van sociale dienstplicht? Sommige politici vinden dat alle jongeren een jaar lang zouden moeten werken in bijvoorbeeld een ziekenhuis, in een tehuis voor ouderen of een buurthuis. Waarom verplichten? Genoeg jongeren willen zich vrijwillig inzetten voor de samenleving. Natuurlijk wél op voorwaarde dat het werk en de beloning aantrekkelijk zijn! Stichting Jord heeft goed nieuws! Als jij je het lot aantrekt van eenzame ouderen, hebben we een geweldig bijbaantje voor jou. Je gaat ouderen gezelschap houden, in een woonzorgcentrum of bij hen thuis. Behalve op veel dankbaarheid en waardering, mag je rekenen op een prima salaris. Nieuwsgierig? Lees snel verder bij ‘De leukste bijbaan’.

Iemand aandacht schenken

Wie verdient extra aandacht volgens jou? Een familielid of een oudere buurvrouw/-man in de straat? Of wil je een woonzorgcentrum aanmelden? Geef Jord een seintje en wij nemen contact op.

Gaan voor de leukste bijbaan

Krijg jij energie en een goed gevoel van aandacht geven? Ben je in voor flexibele werktijden en een uitstekende beloning? Voor de leukste bijbaan in de regio zit je goed bij Jord.