Op zoek naar de leukste bijbaan?

Wil jij weten wat het is om aandachtschenker bij Jord te zijn? Kom dan
langs op een van onze open dagen. Tijdens deze dag vertellen we je meer over Stichting Jord en wat we doen.

De eerstvolgende open dag is op zaterdag 4 september 2021, bij ons op kantoor in Doorn. Je bent vanaf 09:45 uur welkom. We beginnen om 10:00 uur en eindigen om 11:00 uur. Je hoort in dit uur meer over Stichting Jord en wat er verwacht wordt van aandachtschenkers.  Ook gaan we het hebben over wat jij van Jord mag verwachten.

Ben je benieuwd naar de leukste bijbaan bij jou in de buurt? Meld je dan nu aan! Vergeet ons ook niet te volgen op Facebook en Instagram. Tot de 4e!

Ben jij sociaal vaardig en graag onder de mensen? Ben je spontaan en leg je gemakkelijk contact, ook met ouderen? Dan is werken bij stichting Jord het leukste wat je kunt doen tijdens je middelbare school.

Het is jouw taak om aandacht te schenken aan eenzame ouderen die thuis wonen of in een woonzorgcentrum. Samen met andere jongeren leg je wekelijks bezoekjes af. Niet om mensen te verzorgen, maar puur voor de gezelligheid. Je maakt een praatje, speelt een spelletje of neemt ze mee voor een gezonde wandeling in de buitenlucht. Wij werken in lokale teams, wat voorkomt dat je lang moet reizen. En na ons degelijke opleidingsprogramma ga je altijd goed voorbereid op weg. Met kennis en skills. Met spulletjes en spelletjes.

De jongeren die jou voorgingen, zijn het erover eens dat het hun mooiste en meest dankbare bijbaan is. Waarom wachten met inschrijven? Sluit je aan en ga aan de slag!

Stichting Jord is een landelijk dekkende organisatie in oprichting. Op 1 april 2021 gaven we de aftrap in de provincie Utrecht. Wij zijn bezig met het uitbreiden van ons netwerk over de rest van Nederland.

Bezoek regelmatig onze website om te weten wanneer Jord in jouw regio van start gaat.

Een assessment maakt onderdeel uit van de sollicitatie procedure.

Kom naar ons kennismakingsmoment!

Op zaterdag 4 september a.s. vindt het volgende kennismakingsmoment plaats. Ben jij tussen de 15 en 19 jaar oud en zie jij jezelf al een wandeling maken of gezellig een spelletje spelen met een oudere?

Meld je dan nu aan voor onze open dag! We kijken uit naar je komst.