Thuiswonend? Ga voor oprechte aandacht

Gun uzelf het gezelschap van Jord

U bent een enthousiaste senior vol met levensvreugde en heeft een schat aan ervaring en verhalen over vroeger. Misschien bent u wel geschiedenisleraar geweest of heeft u bijzondere reizen gemaakt waarover u kunt vertellen. Het enige dat nog mist is een luisterend oor. U vindt het leuk om uw kennis en wijsheid te delen met enthousiaste jongeren. U vindt het leuk om de jongeren te vertellen over uw leven.

U draagt hiermee niet alleen bij aan de sociaal-maatschappelijke ontwikkeling van jongeren, maar creëert ook een gezellige en betekenisvolle ontmoeting tussen verschillende generaties.
De jongeren van Stichting Jord komen graag bij u op bezoek.

Deze warme aandacht wordt graag geschonken en is geheel kosteloos! Dat is mogelijk, omdat Stichting Jord financieel gesteund wordt door particulieren, bedrijven, stichtingen en overheden.

Leg contact met ons via onderstaand formulier. Als u zichzelf aanmeldt, vult u bij zowel ‘Indiener’ als ‘Ontvanger’ uw eigen gegevens in. U hoort snel van ons.

Gegevens van de indiener:
Gegevens van de ontvanger:

Iemand anders aanmelden

Ken je iemand die wel wat extra aandacht kan gebruiken? Iemand die graag verhalen vertelt over vroeger, maar hier geen ontvanger voor heeft? Iemand die een gevoel van eenzaamheid ervaart? Misschien je vader of moeder waar je niet iedere dag even kunt binnenvallen, of die buurvrouw die je altijd uitnodigt voor een kopje koffie als het niet uitkomt.

Gun hen dan het oprechte gezelschap van onze aandachtschenkers. Alle Jord-jongeren hebben een professionele opleiding gehad. Zij weten dus hoe ze met ouderen om moeten gaan.

Wil je jouw ouder, vriend, familielid, buur of kennis aanmelden voor oprechte aandacht? Gebruik hiervoor bovenstaand formulier. Bij ‘Gegevens van de indiener’ vul je jouw eigen gegevens in, bij ‘Gegevens van de ontvanger’ vul je de gegevens in van degene die je oprechte aandacht gunt.

Samen aandacht schenken

Dát is onze bijdrage