Jord creëert betekenisvolle bijbanen met donaties van betrokken bedrijven

Doneren draait om wederkerigheid, vindt Jord

Missie
De missie van Jord is bijdragen aan een samenleving waarin jong en oud van waarde is voor elkaar. Ons werk is alleen maar mogelijk door de steun die wij ontvangen van bedrijven en organisaties die maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) hoog aanslaan.

Waarom sponsoring?
De jeugd heeft de toekomst. Zeker geen loze kreet voor stichting Jord. Dat wij jongeren aan een betekenisvolle bijbaan helpen, is niet alleen van belang op korte termijn. Want jong geleerd is oud gedaan. Met andere woorden: professionaliteit, arbeidsethos en waarden en normen die ‘vandaag’ worden bijgebracht, resulteren in uitstekende medewerkers voor morgen. Doneren is investeren in de toekomst.

Wederkerigheid
Stichting Jord gelooft in wederkerigheid. Vanzelfsprekend bezorgen we organisaties aandacht en publiciteit met vermeldingen van naam en logo en postings in social media. Ook werken wij graag mee als organisaties zich (beter) willen profileren richting toekomstige werknemers. De stichting verzorgt periodiek updates en nieuwsbrieven en legt rekenschap en verantwoording af met jaarverslagen.

Giften of steun in natura
Steun de stichting Jord met een gift of in natura. Voor een grotere naamsbekendheid zijn wij nog op zoek naar uiteenlopende reclame-uitingen (zowel drukwerk, advertenties als zendtijd).

Meer informatie of meteen een afspraak? Bel Erik Brakké op 030-2020090.

carrus
somatic
cowhills
innotrends-logo-footer
newskool
4net
vendito

Samen aandacht schenken

Want aandacht is het mooiste geschenk

Iemand aandacht schenken

Wie verdient extra aandacht volgens jou? Een familielid of een oudere buurvrouw/-man in de straat? Of wil je een woonzorgcentrum aanmelden? Geef Jord een seintje en wij nemen contact op.

Gaan voor de leukste bijbaan

Krijg jij energie en een goed gevoel van aandacht geven? Ben je in voor flexibele werktijden en een uitstekende beloning? Voor de leukste bijbaan in de regio zit je goed bij Jord.